Svako novo proljeće i svaki novi Uskrs sa sobom donosEi nova strujanja, nova presipitivanja, nova stremljenja. Kako život teče i postajemo stariji, sve manje smo okrenuti  budućnosti, a sve više se vraćamo prošlosti i uspoređivanjima sadašnjih i bivših iskustava.
 I ovaj puta imam poriv upućivanja na pravu čovječnost i potrebu razmatranja  svakoga od nas u vezi  poštenja i moralnosti kako nas je učio Isus Krist, Sin Božji,  pa čak zavidim Papa Franji koji je dramatično i svojski  naružio licemjere, izdajice, sebične, nepoštene,nevjernike i slične njima , a pohvalio skromne, poštene, ponizne i plemenite. Ovi drugi su ga razumjeli, a nadajmo se da i oni prvi će shvatiti jednog dana, a i da će imati vremena za pokajanje.
Povodom Uskrsa koji je blagdan obitelji, ljubavi, svjetla i radosti i vjere u našega Gospodina i njegovog Sina, želim svima blagoslovljene blagdane, puno mira, zdravlja i sreće u vlastito ime, kao i u ime svih članova Uduge zdravog življenja – Obiteljskog kluba Varaždinske županije.
 
BITI TRIJEZAN JE STANJE ZDRAVLJA I VRLINA I  DONOSI MIR U KUĆU I UFIRMU !!!
BITI TRIJEZAN JE NAJVEĆE BLAGO I TO NEMOJMO ZABORAVITI!!!
 
U Varaždinu, 14.4.2014.god.
Zemira Medved