Članovi Udruge zdravog življenja – Obiteljski klub Varaždinske županije zajedno sa  svojim obiteljima, prijateljima i  simpatizerima posjetili su Međugorje gdje su proveli dan u razgledavanju, molitvi i turističkom obilasku 19.9.2015.god. Nakon noćenja u Međugorju putovali smo  20.9.2015.god. kroz prekrasnu Bosnu i Hercegovinu gdje smo kratko obišli grad Mostar, te smo se u glavnom gradu Sarajevu susreli s predsjednicom Udruženja KLA  BiH   gđom Prof.Lejlom Ramić i njezinim suradnicima koji su nam usprkos kiši i ružnom vremenu uspjeli pokazati čaroliju središta njihove metropole.

Ovim putem se zahvaljujemo na  donaciji Varaždinske biskupije za ovaj izlet , kao i sudjelovanju g. Branka Pagadura ispred Varaždinske biskupije, jer nam je pomogao doživjeti veličinu samog mjesta, te upotpuniti doživljaj.  

U svakom slučaju treba pohvaliti sve sudionike na strpljivosti, hrabrosti i upornosti, jer smo svi zajedno u dva i pol dana prošli više od tisuću i dvjesto kilometara u autobusu. Veliko hvala i g. Lackoviću i njegovom pomoćniku Dragutinu na pažljivoj i profesionalnoj vožnji.

Zastupnica Udruge – Zemira Medved

Galerija