Osam godina poslije (2009.god. – 25. Sportski susreti  KLA SZH) KLA Sjeverozapadne Hrvatske su se zajedno okupili u organizaciji Udruge zdravog življenja „Obiteljski klub“ Varaždinske županije pod pokroviteljstvom HSKLA  u  Velikom Bukovcu  na još jednom tradicionalnom okupljanju i terapijskom druženju članova KLA i udruga zajedno s njihovim obiteljima i prijateljima, a u slavu i čast apstinentskog načina života i promicanja zdravih stilova ponašanja u vidu trezvenosti. 
Nastupilo je dvanaest KLA zajedno sa domaćinom - Udrugom zdravog življenja „Obiteljski klub“ Varaždinske županije koja na području naše županije postoji kao slijednica prijašnjih KLA od 2006.god.
 Prisutni su bili  KLA Križevci, KLA Podravka  i KLA Centar Koprivnica iz Koprivničko-Križevačke županije; 
Zajednica KLA Bjelovar ( KLA Bjelovar i KLA Žabno)  iz Bjelovarsko-Bilogorske županije; 
KLA Prelog, KLA „Osmijeh“ Donja Dubrava, KLA „Zdravi život“ Sveta Marija i KLA „Dr.Mato Golubić“ Čakovec iz Međimurske županije, 
UKLA Virovitica i UKLA Slatina iz Virovitičko-Podravske županije, 
te domaćini susreta Udruga zdravog življenja „Obiteljski klub“ Varaždinske županije. 
Ukupno je bilo između 280 do 300 sudionika igara. Od toga je bilo  pedesetak djece. 
Najmlađi sudionik Sportskih susreta je bio Danijel Amadori rođ. 27.11.2016.god. iz Kapele Podravske
Najbrojnija obitelj je  obitelj Amadori Božidara i Kristijana iz Kapele Podravske (članovi Udruge zdravog življenja „Obiteljski klub“ Varaždinske županije).                 .
Najstariji apstinent Igara je  g. Josip Pačko  iz Velikog Bukovca, član Udruge zdravog življenja „Obiteljski Klub“ Varaždinske županije s punih 45 godina apstinencije od alkohola. 
Najstarija sudionica Susreta je bila apstinentica iz KLA Križevci rođ. 3.1.1939.god.              .
Članovi KLA i udruga zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima su se natjecali tokom cijelog dana u više disciplina i to u malom nogometu (samo apstinenti od alkohola, članovi KLA i udruga), krosu, šahu, visećoj kuglani, pikadu i potezanju užeta za odrasle, te djeca u disciplinama  kros, pikado i skakanje u vrećama. U prije podnevnim satima prije ručka održan je Okrugli stol za stručne djelatnike i predsjednike KLA i udruga na kojem smo otvoreno razgovarali o sadašnjem trenutku u radu KLA i sadašnjim dilemama i budućim planovima u razvoju mreže KLA na našem području. 
Prema već određenom planu potvrđen je slijedeći domaćin 34. Sportskih susreta KLA SZH god. 2018.  i to je  Koprivničko-Križevačka županija odnosno KLA Centar Koprivnica. 
Sveukupni pobjednik Igara je Udruga zdravog življenja „Obiteljski klub“ Varaždinske županije koja je ujedno i obzirom na tri uzastopne pobjede na proteklim natjecanjima dobila pravo na zadržavanje prijelaznog pehara u trajno vlasništvo. 
Sve to je manje važno od naglaska na ideji solidarnosti, duhu poštenog i prijateljskog natjecanja, a naročito na promicanju zdravih trezvenjačkih i apstinentskih stilova života i pobjedi zdravlja nad bolesti. 
Najvažnije je da smo se družili u ugodnoj atmosferi , u okruženju lijepe prirode i dobrih ljudi, te da nije bilo povrijeđenih osoba u sportskim natjecanjima. Zahvaljujemo svima koji su bili dio ovog dana za pamćenje i još jednom baš svima koji su uložili svoje znanje, trud, novac, vrijeme i snagu u ovu proslavu!   
Varaždin, 29.5.2017.god.