Ponosan sam na uspješnih pet godina apstinencije od alkohola. Da nije bilo Udruge i dolaženja svaki ponedjeljak na zajednička druženja to mi ne bi uspjelo. Kroz kvalitetnu apstinenciju izgradio sam čvrsti karakter i samopouzdanje. Također moram naglasiti da je vrijedilo i svako jutro popiti Esperal. Vrijedilo je svaki ponedjeljak doći u Udrugu. Od ponedjeljka do ponedjeljka ne pijem. Ne osjećam se stigmatizirani zbog prošlosti.

Pamtiti ću 12.12.2012. godine kada se Bog uključio u moj život i donio radikalne promjene. Posložio sam prioritete u životu. Sada sam sretan i ispunjen čovjek. Imam više vremena za sebe,  hobije i humanitarni rad. U slobodno vrijeme čitam kršćansku literaturu i knjige duhovnog sadržaja. Hobi mi je trčanje. Veliki sam zaljubljenik  u trčanje, pa tako trčim na Slobodi i na nasipu. Trčao sam i na zadnje dvije novogodišnje utrke, te sam osvojio medalje i majice za učestvovanje.

Svim članovima Udruge i apstinentima dajem podršku i poručujem glavu gore idemo dalje.

Čestitke svim dobitnicima priznanja i Bog Vas blagoslovio. Velika hvala doktorici Zemiri i sestri  Mariji na njihovom radu i utjecaju koji su uložile u nas.

Hvala Vam.

Ivica Čekunec; Udruga zdravog življenja  

„Obiteljski klub“ Varaždinske županije